هایفوتراپی برای جوانسازی

هایفوتراپی جوانسازی

هایفوتراپی در دو نوع هایفو پوست جهت جوانسازی، رفع چین و چروک ها و شلی پوست صورت و گردن و هایفوتراپی با هدف لاغری انجام می‌شود.

در این مقاله قصد داریم راجع به هایفوتراپی صورت، مزایا، مراقبت‌ها و عوارض آن صحبت کنیم. پس با ما همراه شوید تا بتوانید با چشمانی باز برای انجام هایفوتراپی پوست اقدام کنید.

 

هایفوتراپی صورت برای جوانسازی پوست صورت و گردن

 

هایفوتراپی یک تکنولوژی پیشرفته در زمینه جوانسازی صورت و لیفت پوست است. این روش ابتدا از سال 2009 با تایید سازمان غذا و دارو برای لیفت ابرو به کار رفته و پس از آن برای دیگر اجزای صورت و گردن استفاده شد.

این روش درمانی، غیرتهاجمی بوده و بدون هیچ گونه جراحی و ایجاد زخم یا جراحت در عرض یک جلسه موجب سفت شدن عضلات صورت و گردن شده و چین و چروک ها را تا حد مناسبی از بین می‌برد. البته اثرگذاری آن در طی چند هفته تا چند ماه مشخص می‌شود و حدود یک سال و حتی بیشتر ماندگار است. (ممکن است برخی بیماران با میزان افتادگی پوست و یا چروک های عمیق‌تر به بیش از یک جلسه احتیاج داشته باشند.)

در روش هایفوتراپی از امواج اولتراسونیک یا همان فراصوت استفاده می شود؛ این امواج اشعه‌هایی متمرکز شده هستند که از لایه‌های سطحی پوست عبور کرده و در لایه میانی با ایجاد گرما موجب تخریب کلاژن‌های قدیمی و تحریک سلول‌ها برای تولید کلاژن جدید و در نتیجه سفتی پوست می‌شوند.

کلاژن‌ها، پروتئین‌های طبیعی هستند که موجب استحکام پوست صورت می‌شوند؛ با افزایش سن این کلاژن‌ها توانایی خود را برای مقابله با جاذبه از دست می‌دهند و در نتیجه استحکام و سفتی پوست کاهش یافته و به اصطلاح دچار افتادگی می‌شود.

هایفوتراپی پوست با ایجاد شرایطی برای تولید کلاژن، پوست را به حالت جوانی و استحکام قبل نزدیک می‌کند. این پروسه تولید کلاژن‌های جدید زمان‌بر است و به همین دلیل است که اثرگذاری هایفو را تا حتی 3 ماه پس از انجام، تخمین می‌زنند. تولید کلاژن تا یک سال پس از انجام هایفوتراپی در پوست صورت ادامه می‌یابد.

اگرچه در پروسه هایفو صورت از امواج استفاده می‌شود اما این امواج در زمینه پزشکی کاربرد زیادی داشته و بسیار بی‌خطر است. امواج مورد استفاده در سونوگرافی نیز از نوع اولتراسونیک است که گواهی بر بی خطری امواج است.

عمق نفوذ امواج اولتراسونیک که در هایفوتراپی استفاده می‌شود، بیشتر از لیزرهاست؛ هایفوتراپی از عمق 1.5 تا 4.5 میلی متری پوست نفوذ کرده و در لایه‌های سطحی‌تر برای روشن کردن پوست به کار می‌رود. در این روش هر چه عمق نفوذ بیشتر شود به ترتیب موجب کشیدگی و سفت شدن پوست و در نهایت لیفتینگ می‌شود. (لیفتینگ به وسیله هایفوتراپی در لایه SMAS پوست یا عضله پلاتیسما عمل می‌کند که این لایه همان بخشی از پوست است که جراحی‌های لیفت صورت نیز بر آن انجام می‌شود.)

هایفوتراپی کاربردهای زیادی دارد که از آن میان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– هایفو صورت برای لیفت و فرم دهی به گونه، کوچک کردن چانه، اصلاح خط فک و شلی آن

– هایفوتراپی ابرو یا هایفوتراپی خط اخم برای لیفت ابرو

– هایفوتراپی چشم برای لیفت پلک

– هایفوتراپی غبغب برای از بین بردن غبغب، سفت کردن پوست در قسمت قفسه سینه و همچنین اصلاح چین و چروک های کم عمق اشاره کرد.

(این روش برای مشکلات پوستی و چین و چروک های شدید مناسب نیست به همین دلیل هایفوتراپی برای میانسالان در رده سنی 30 تا 60 سال مناسب تر از افراد مسن است.)

 

لیفت صورت با هایفو

مزایای هایفوتراپی چیست؟

این روش جوانسازی و لیفت پوست مزیت‌های زیادی دارد که موجب محبوبیت آن در میان میانسالان گشته است. از مزایای هایفو پوست می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

– لیفت صورت بدون هیچ گونه زخم، جراحت و خونریزی

– عدم نیاز به طی دوران نقاهت

– حصول نتیجه تنها با یک بار انجام

– احساس درد خفیف یا بسیار کم در طول پروسه

– بی خطری و عدم آسیب به پوست یا بدن بیمار

 

چه کسانی نباید هایفوتراپی کنند؟

هایفوتراپی روشی بی‌خطر است اما به دلیل ورود امواج به بدن ممکن است برای برخی افراد با شرایط خاص مشکلاتی ایجاد کند؛ به همین دلیل توصیه می‌شود افراد در گروه‌های ذیل از مصرف هایفوتراپی خودداری کنند:

– زنان باردار

– بیماران دیابتی

– افراد دارای ایمپلنت های فلزی در بدن

– افرادی که ضربان ساز (باتری) در بدن خود دارند

– بیماران دارای مشکلات انعقادی و یا خونریزی

– مبتلایان به عفونت های پوستی

– بیماران مبتلا به ویروس یا آنفولانزا

– بیماران با مشکلات در سیستم ایمنی

– بیماران سرطانی به خصوص مبتلایان به سرطان پوست

 

عوارض هایفوتراپی چیست؟

در طول درمان هایفو صورت بیماران احساسی از درد را تجربه می‌کنند اما در کل پروسه‌ای بی‌خطر، کم درد و بدون عوارض است.

به عنوان عوارض هایفوتراپی می‌توان گفت ممکن است برخی افراد در حین یا پس از انجام آن، کمی قرمزی، ورم خفیف، حساسیت به لمس، سوزش و خارش در پوست احساس کنند که این موارد نیز بعد از چند روز بهبود می‌یابد. در موارد بسیار محدود ممکن است کبودی یا بی حسی موقت نیز در بخش هایفو تراپی شده ایجاد شود.

 

مراقبت های پیش از هایفوتراپی پوست

دقت نمایید که پیش از انجام هایفوتراپی، اعمالی مانند بوتاکس یا تزریق ژل انجام ندهید زیرا امواج ممکن است موجب تجزیه پروتئین این مواد شود. می‌توانید این درمان ها را با مشورت پزشک یک هفته پس از هایفوتراپی از سر بگیرید.

 

از بین بردن چین و چروک با هایفو

مراقبت‌های بعد از هایفوتراپی پوست

این پروسه درمانی ساده مراقبت‌های زیادی نیاز ندارد و برای مراقبت‌های پس از هایفوتراپی می‌توان به مصرف ایبوپروفن برای کاهش درد احتمالی، خودداری از ورزش سنگین به مدت 24 ساعت و عدم قرارگیری در معرض آفتاب به مدت 48 ساعت اشاره کرد.

 

و در نهایت باید گفت که گرچه هایفوتراپی صورت پروسه‌ای خطرناک نیست اما باید نزد متخصص انجام شود تا ضمن کاهش و یا از بین بردن عوارض، نتیجه دلخواه و مورد انتظار از آن به دست بیاید؛ به همین دلیل توصیه می‌کنیم هایفوتراپی جوانسازی را نزد متخصص و در کلینیک های معتبر انجام دهید.

کلینیک دکتر عروجی یکی از همین مراکز معتبر است که خدمات زیبایی را توسط پزشک و منطبق بر استانداردهای وزارت بهداشت انجام می‌دهد و خیال شما را بابت کیفیت فرآیندهای زیبایی آسوده می‌کند. برای وقت گیری و مشاوره در مورد هایفو پوست هم اکنون با کلینیک دکتر عروجی تماس بگیرید.

تماس سریع

  • آدرس تهران، صادقیه، پشت بیمارستان ابن سینا، خیابان اعتمادیان، پلاک 28 (ساختمان پزشکان فدک)، طبقه 2
  • تلفن 021-44059450