انواع دستگاه لیزر موهای زائد را بشناسید

انواع دستگاه های لیزر موهای زائد

دستگاه های لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد یکی از رایج ترین راه های خلاصی از شر موهای زائد، این همراهان همیشگی بدن ماست. اما اینکه آیا لیزر موهای زائد پاسخگوی نیاز بدن ما هست؟ خطرناک است؟ چه عوارضی دارد یا به چند جلسه و چه مراقبت هایی نیازمند است را در مقاله لیزر موهای زائد در دو قسمت توضیح دادیم.

حال اگر با توجه به مطالعاتتان تصمیم به لیزر موهای زائد خود گرفته اید خوب است انواع دستگاه های لیزر موهای زائد بدن را بشناسید تا بتوانید بهترین دستگاه را متناسب با پوست و نیاز بدن خود انتخاب کرده و به کلینیکی مجهز به آن دستگاه مراجعه کنید. فراموش نکنید که شناخت صحصی از دستگاه ها نمی تواند تضمینی بر کیفیت خدمات لیزر موهای زائد اشد؛ برای دریافت بهترین خدمات لازم است به مراکز معتبر تحت نظارت پزشک مراجعه نمایید.

انواع دستگاه لیزر موهای زائد بدن

دستگاه های نوری (IPL):

دستگاه لیزر موهای زائد آی پی ال گرچه با پرتو نور عمل می کنند اما نور آن ها لیزری نیست و تنها پرتوی تقویت شده است. لیزر ها پرتوهایی تک رنگ با یک طول موج هستند، اما آی پی ال ها پرتوهایی چند رنگه ، غیر متمرکز با طیف گسترده اند به همین دلیل سطح بیشتری را نیز هدف قرار می دهند.

دستگاه های مورد استفاده در آرایشگاه ها، سالن های ماساژ و دستگاه های لیزر خانگی معمولا از این نوعند تا به علت استفاده توسط غیر متخصص عوارضی در پی نداشته باشد. درد این دستگاه ها کمتر و البته بازدهی آن ها نیز بسیار پایین است.

اثرگذاری این دستگاه های بی خطر را می توان منحصر به پوست های روشن دانست.

 

دستگاه های لیزری:

دستگاه های لیزر موهای زائد را بر اساس طول موج های نور لیزر آن می‌توان به دسته‌های رایج الکساندرایت، دایود و اندی یاگ تقسیم کرد. این سه نام بر خلاف تصور عام نام برند دستگاه ها نیستند بلکه نشانگر طول موج هایی است که کارخانه های مختلف دستگاه های خود را بر اساس آن ها تولید می کنند. در ادامه این طول موج های رایج دستگاه های لیزر موهای زائد را با هم مرور می کنیم.

گفتنی است علاوه بر این سه مدل، دستگاه های روبی نیز جزء دستگاه های لیزر موهای زائد هستند که به دلیل سرعت کم، قدیمی بودن و اثرگذاری پایین از دور استفاده خارج شده است. روبی هم همانند دیگر روش های لیزری بر ملانین مو اثر می گذارد و به علت اثرگذاری بالا بر ملانین مو علاوه بر احتمال ایجاد اسکار و تغییر رنگ دانه های پوست، تنها برای پوست های روشن مناسب است.

 

دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت:

این نوع لیزر یکی از رایج ترین و محبوب ترین دستگاه های لیزر موهای زائد در ایران است. این لیزر نوری با انرژی بالا را از یک کریستال الکساندرایت خارج می کند و دارای طول موج 755 نانومتر است. این عدد یعنی نور دستگاه مجهز به لیزر الکساندرایت تا عمق 755 نانومتر از پوست نفوذ می کند .

نور قرمز الکساندرایت سرعت بالاتری نسبت به سایر دستگاه ها دارد و به همین دلیل درد بیشتری نسبت به روبی یا IPL دارد اما جزء موثرترین و سریع ترین دستگاه های موجود است. البته به علت جذب زیاد نور توسط ملانین ها، بیشترین بازدهی این دستگاه بر پوست های روشن است. کاربرد این لیزر بر پوست های تیره باعث ایجاد لکه های پوستی می شود.

می توان گفت این دستگاه یکی از بی خطر ترین و موثر ترین دستگاه ها به خصوص برای استفاده در سطوح زیاد از بدن می باشد. اثر گذاری این دستگاه پس از طی جلسات به اندازه 70 درصد می باشد . جلسات مورد نیاز این دستگاه بین 6 تا 8 جلسه برای حذف موهای نازک و 8 تا 12 جلسه برای موهای ضخیم خواهد بود.

معروف ترین و محبوب ترین برند تولید کننده دستگاه های لیزر با طول موج الکساندرایت، دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت کندلا است. این دستگاه در اصل آمریکایی است اما انواع تقلبی چینی آن نیز موجود است.

 

دستگاه لیزر موهای زائد دایود

لیزر دایود دارای طول موجی به اندازه 800 نانومتر است . یعنی این لیزر به عمق 800 نانومتری پوست نفوذ می کند که عمق بیشتری نسبت به نفوذ لیزر الکساندرا است. البته این عمق همچنان عمق بی خطر پوست است و البته امکان لیزر مو برای افراد تیره پوست را فراهم ساخته است.

عمق زیاد علاوه بر مزیت فراهم ساختن امکان لیزر برای افراد تیره پوست امکان لیزر موهایی که در عمق بیشتری از پوست قرار گرفتند را نیز فراهم ساخته است. البته اگر موهایی از بدن در عمق بیش از این باشند استفاده از لیزر اِندی یاگ را توصیه می کنیم.

 

دستگاه لیزر موهای زائد اندی یاگ

این لیزر دارای طول موج 1064 نانومتر است که یعنی عمق بیشتری را نسبت به دایود و الکساندرایت پوشش می دهد. اندی یاگ نوعی لیزر است که برای همه رنگ های پوستی کاربرد دارد اما بیشتر برای پوست های سبزه و گندمی به کار می برند زیرا عمق بالای نفوذ امکان رد کردن رنگ دانه های پوست و رسیدن نور، درست به محل فولیکول های مو را مهیا ساخته است. بنابراین می توان این لیزر را برای افراد تیره پوست، افراد برنزه و آفتاب گرفته نیز به کار برد. البته باید دقت داشت که مدتی از آفتاب گرفتگی سپری شده باشد تا خشکی پوست ناشی از آن به حداقل برسد.

در لیزر ان دی یاگ می توان عمق نفوذ را تا 532 نانومتر کاهش داد تا موهای سطحی تر نیز هدف قرار گیرد.

نفوذ بالای دستگاه طبیعتا درد آن را نسبت به سایر لیزر ها بیشتر می سازد.

و اما …

 

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد چیست؟

همانطور که ذکر شد انتخاب نوع لیزر مناسب به عوامل مختلفی وابسته است. یکی از مهم ترین عوامل در انتخاب نوع دستگاه لیزر، تیپ پوستی و دیگری نوع موهای شماست. رنگ پوست و عمق رشد موها می تواند نوع لیزر مناسب را برای شما تعیین کند. البته تشخیص این امر توسط شما امکان پذیر نیست و نیاز است پزشکی متبحر نوع لیزر مناسب شما را انتخاب کند. به همین دلیل نیاز است تا پس از مشورت با پزشک، کلینیکی متناسب با نیاز خود را بیابید.

لازم به ذکر است که کلینیک دکتر عروجی با برخورداری از دستگاهی مدرن و به روز، این مشکل را حل کرده است. دستگاه لیزر موجود در کلینیک دکتر عروجی هر سه نوع طول موج الکساندرایت، دایود و ان دی یاگ را پشتیبانی می کند تا اپراتور دستگاه متناسب با رنگ پوست و عمق موهای شما طول موج مناسب را برایتان انتخاب کند. انجام تمام مراحل لیزر موهای زائد با دستگاهی که از هر سه طول موج برخوردار است، شما را از جستجوی کلینیک های معتبر برای یافتن دستگاه مناسب بی نیاز می کند. به جز آن، دستگاه موجود در کلینیک با طول موج های مختلف می تواند تمام موهای شما در اعماق مختلف پوست را تحت درمان قرار دهد. پس هم اکنون برای مشاوره و وقت گیری با مطب دکتر عروجی تماس بگیرید.